Rumor Has It...

Het grote geheim van Jennifer Aniston in komedie Rumor Has It...

Viaplay TV - dinsdag 21 februari om 22:43

© HBO
Een vrouw ontdekt in de film Rumor Has It... dat haar familie misschien wel de inspiratie was voor filmklassieker The Graduate.

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) en Jeff Daly (Mark Ruffalo) hebben besloten om te trouwen. Jeff is er helemaal klaar voor, maar Sarah heeft haar twijfels. Is het leven als getrouwde vrouw wel iets voor haar?

Rumor Has It...

Vlak voor de grote dag reist het stel af naar Californië voor de bruiloft van Sarahs zusje Annie (Mena Suvari). Op het trouwfeest raakt Sarah aan de praat met haar oma (Shirley Maclaine).

Zij vertrouwt Sarah in Rumor Has It... een oud familiegeheim toe. Dat geheim lijkt wel heel erg op het verhaal van de filmklassieker The Graduate uit 1967.

Was haar familie soms de inspiratie voor die film? En wat zegt dat over haar familie?

Diende oma Katharine als inspiratiebron voor het klassieke filmpersonage Mrs. Robinson? En wie is eigenlijk Sarahs echte vader?

Shirley Maclaine

Voor de opnames van Rumor Has It... begonnen wilden de producenten dat Dustin Hoffman en Anne Bancroft – de hoofdrolspelers uit The Graduate – de rollen van Beau en Katharine zouden spelen.

Dat ging uiteindelijk niet door: Dustin Hoffman had geen tijd en Anne Bancroft overleed in juni 2005. Kevin Costner en Shirley Maclaine namen de rollen over.

De keuze voor Shilrey Maclaine is opvallend. Zij wees in 1967 de rol van Elaine (de dochter van Mrs. Robinson) in The Graduate af.

Meer over