The Guilt Trip

Op pad met Barbra Streisand in komedie The Guilt Trip

Paramount - woensdag 17 augustus om 20:30

© Universal
In de komedie The Guilt Trip neemt een uitvinder zijn moeder mee op een promotietrip voor een schoonmaakmiddel dat hij op de markt wil brengen.

Andy Brewster heeft een droom. Hij wil een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel op de markt brengen.

The Guilt Trip

Daarvoor heeft scheikundige Andy (Seth Rogen) al zijn spaargeld in de ontwikkeling geïnvesteerd. Toch wil het met de verkoop nog niet vlotten.

Hij heeft in The Guilt Trip plannen om daar verandering in te brengen. Andy gaat per auto het land door om zijn product bij potentiële klanten aan te prijzen.

Als hij in New York is, kan hij mooi bij zijn moeder logeren. Joyce (Barbra Streisand) woont in New Jersey, vlakbij the Big Apple.

Vlak voor hij weer verder wil reizen, vertelt ze hem een verhaal over vroeger. Omdat hij daar meer van wil weten, vraagt Andy haar om met hem mee te reizen.

Zo wordt een zakenreis ineens een uitje voor moeder en zoon. Misschien kan Joyce hem zelfs wel helpen zijn schoonmaakmiddel te verkopen...

Barbra Streisand

De marketingafdeling van productiemaatschappij Paramount wist het zeker: Barbra Streisand zou voor haar rol in The Guilt Trip een Golden Globe-nominatie krijgen. En wie genomineerd wordt, moet je feliciteren.

Daar bedacht Paramount een speciale campagne voor. Die zetten ze al online vóórdat de nominaties bekend werden.

Probleempje: die Golden Globe-nominatie ging aan Streisands neus voorbij.

Meer over