Koningshuis the musical

Noortje moet haar teleurstelling goed verbergen in Koningshuis the Musical

NPO 3 - zondag 7 april om 20:24

© Dennis Wielaert/Avrotros
De cast kijkt in deze aflevering van Koningshuis the Musical reikhalzend uit naar de bekendmaking van de nominaties voor de Musical Awards. Alleen Naomi sleept er een in de wacht voor haar vertolking van Máxima. Debby baalt dat de prijs aan haar neus voorbijgaat.

De Musical Awards zijn de belangrijkste prijzen in musicalland. De cast van Koningshuis the Musical kijkt dan ook reikhalzend uit naar de bekendmaking van de nominaties. De teleurstelling is groot als alleen Naomi (Sarah Janneh) er een in de wacht sleept voor haar vertolking van Máxima.

Noortje Herlaar

Zeker voor Debby (Noortje Herlaar) is het een bittere pil dat de prijs aan haar neus voorbijgaat. “Debby moet doen alsof ze blij is voor haar collega, terwijl ze van binnen eigenlijk stukgaat. Die ongemakkelijkheid was heel leuk om te spelen”, vertelt Noortje Herlaar. “Ongemak is altijd een heel vruchtbare bodem voor komische situaties. Denk aan de understudy die superblij is dat ze op mag, maar zich ook rot voelt omdat de collega die ze vervangt ziek op bed ligt.”

Wanneer is Koningshuis the Musical op televisie te zien?

Koningshuis the Musical is iedere zondag vanaf 20:20 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. Deze aflevering volgt op 7 april 2024.

Meer over