Koningshuis the musical

Noortje Herlaar en Sarah Janneh vechten elkaar de tent uit in Koningshuis the Musical

NPO 3 - zondag 14 april om 20:21

© Dennis Wielaert/AVROTROS
Achter de schermen van de musical over het Koninklijk Huis is de sfeer om te snijden. Naomi en Debby hebben in deze aflevering van Koningshuis the Musical ruzie en dan is er nog het onderzoek naar Dominique. De regisseur is ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag.

Achter de schermen van de musical over het Koninklijk Huis gaat het er minder rooskleurig aan toe dan op het toneel. Hoofdrolspeelsters Naomi (Sarah Janneh) en Debby (Noortje Herlaar) hebben slaande ruzie en ook tussen Ming en Hans 2 botert het niet. En dan is er nog het onderzoek naar Dominique. De musicalregisseur blijkt een week voor de première te zijn ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag.

Diederik Ebbinge

Diederik Ebbinge bedacht, schreef én regisseerde Koningshuis the Musical. In deze komische serie schuwt hij ingewikkelde actuele thema’s niet. “We leven in een interessante tijd. Natuurlijk zijn er altijd dingen die ik dankbaar afzeik, maar de serie zit volgens mij zo in elkaar dat de kijker vooral zelf een mening kan vormen”, zo zegt Ebbinge in Het Parool.

Wanneer is Koningshuis the Musical op televisie te zien?

Koningshuis the Musical is iedere zondag rond 20:15 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Meer over