Koningshuis the musical

De spanning loopt op tijdens de honderdste voorstelling van Koningshuis the Musical

NPO 3 - zondag 28 april om 20:15

© Dennis Wielaert/AVROTROS
Al de hele week leven de cast en crew van Koningshuis the Musical toe naar de honderdste voorstelling en vanavond is het eindelijk zover. De spanning loopt op als Studio avenue juist op deze dag een pikant nieuwtje onthult over Debby en Cor.

Al de hele week leven de cast en crew van Koningshuis the Musical toe naar de honderdste voorstelling en vanavond is het eindelijk zover. De spanning loopt op, want het koninklijk paar zal de jubileumvoorstelling bijwonen en ook André en Janny van Heel Holland Bakt komen kijken.

Koningshuis the Musical

Noortje Herlaar, die Beatrix-vertolkster Debby speelt in de door Diederik Ebbinge geschreven serie, kon bij de opnames putten uit haar eigen musicalervaring, zo vertelt ze in het AD. “Zoals dat momentje met alle spelers voordat je opgaat. Dan dacht ik: ‘O ja, inderdaad, dat gaat echt zo’. Diederik moest heel hard lachen dat ik fysiek allemaal dingen ging doen die ik me nog herinnerde. De ronddraaiende heupen, de spagaten, de zangstemmen die opgewarmd worden door te bubbelen in flesjes.”

Meer over