Kook van jou

Yvon Jaspers hoort het heftige levensverhaal van de 32-jarige Sheila in Kook van Jou

NPO 1 - zaterdag 20 januari om 19:07

© Imke Panhuijzen
Sheila was vier jaar lang dakloos en verdiende haar geld als sekswerker. Maar hoe turbulent haar leven ook is, ze heeft een vriend die ervoor zorgt dat ze altijd veilig is. In deze aflevering van Kook van Jou kookt ze met Yvon Jaspers een maaltijd als bedankje.

Hoe turbulent het leven van de 32-jarige Sheila ook is, ze heeft een loyale vriend die ervoor zorgt dat ze altijd veilig thuiskomt. Als bedankje kookt ze samen met Yvon Jaspers een maaltijd met producten die ze van de voedselbank heeft gekregen.

Sheila in Kook van Jou

In de keuken praten ze over alles wat Sheila de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Dat ze nu een eigen keuken heeft, is bijzonder; ze was vier jaar lang dakloos. Pas sinds een half jaar heeft ze weer een thuis. Sheila vertelt in Kook van Jou ook openhartig over de tijd waarin ze geld verdiende als sekswerker.

Yvon Jaspers

Jaspers gaat in deze aflevering ook langs bij Ray. Door een angststoornis raakt de Tilburger steeds meer in een isolement. Dit heeft vergaande gevolgen. Zo verloor hij zijn baan en moet hij binnenkort zijn huis uit.

Kook van Jou is sinds 6 januari iedere zaterdag vanaf 19:10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer over