Kopen of slopen

Heleen en Michiel staan voor een lastig dilemma in Kopen of Slopen

RTL 4 - maandag 20 november om 20:31

© Videoland
Heleen en Michiel wonen met hun kinderen in Zeist. Ze hebben het er naar hun zin, al hebben ze niet genoeg ruimte. Caroline Tensen, Alex van Keulen en Britta van Egmond helpen hen in een nieuwe aflevering van Kopen of Slopen kiezen: wordt het verhuizen of verbouwen?

Heleen en Michiel wonen met hun kinderen in de bosrijke omgeving van Zeist. Ze hebben het er naar hun zin, al hebben ze niet genoeg ruimte. En dat levert soms irritaties op.

Michiel en Heleen

Michiel heeft daar het meeste last van. Hij werkt zo’n zestien uur per dag en dat doet hij nu vooral aan een bureau in de slaapkamer; een werkkamer zou geen overbodige luxe zijn. Ze kijken dan ook al een tijdje naar grotere huizen. Vooral Michiel, hij vindt verhuizen de beste optie. Heleen is verknocht aan de plek waar ze wonen en zet liever in op een verbouwing.

Kopen of Slopen

Caroline Tensen gaat hen in Kopen of Slopen helpen een keuze te maken. Makelaar Alex van Keulen probeert in negentig dagen een nieuw huis te vinden, architect Britta van Egmond maakt ondertussen een ontwerp voor hun huidige woning.

Meer over