Kopen zonder kijken België

Derde seizoen Kopen Zonder Kijken België te zien op RTL8

RTL 8 - zaterdag 8 oktober om 17:47

© PlayVier
Presentator Kobe Ilsen en zijn team gaan in het derde seizoen van Kopen Zonder Kijken België, dat wordt uitgezonden op RTL8, op zoek naar een nieuwe woning voor Linda en haar achtjarige zoon. In 2018 verwoestte een grote gasexplosie hun appartement.

Kopen Zonder Kijken België staat in het derde seizoen voor een zeer uitdagende opdracht. Makelaar Béa Vandendael moet op zoek naar twee huizen: een voor een moeder en haar twee dochters, een ander voor de derde dochter en haar gezin.

Hechte familie

Dat klinkt misschien makkelijk, maar niets is minder waar. Ze zijn namelijk zo hecht dat ze naast elkaar willen wonen: op hetzelfde perceel met een tuin. En het mag ook nog eens geen nieuwbouw zijn. De familie heeft een budget van 700.000 euro.

Kopen Zonder Kijken België

Deze reeks kent nog drie andere zoektochten. Voor Linda en haar achtjarige zoon Daan bijvoorbeeld, ook te zien in de eerste aflevering. Een grote gasexplosie in Antwerpen verwoestte vier jaar geleden hun appartement. Zelf zoeken leverde niets op, dus hoopt Linda dat presentator Kobe Ilsen en zijn team voor 400.000 euro een nieuw huis in de stad vinden.

Meer over