Kopen zonder kijken

Koen en Matthijs willen in Kopen Zonder Kijken terug naar Nederland verhuizen

RTL 4 - maandag 8 april om 20:31

© Videoland
Het Kopen Zonder Kijken-team staat klaar voor het volgende stel. Koen en Matthijs wonen met hun hondje Toby in Turnhout, net over de Belgische grens. Ze willen graag terug naar Nederland. Ze noemen zichzelf twijfelkonten en geven daarom graag alle beslissingen uit handen.

Koen en Matthijs en hun hondje Toby wonen net over de grens in België, in Turnhout. Ze willen graag terug naar Nederland. Door de overspannen huizenmarkt kunnen ze geen koophuis vinden. Daarbij helpt het niet dat ze het als zelfverklaarde ‘twijfelkonten’ moeilijk vinden om knopen door te hakken. Vandaar dat ze alle beslissingen nu uit handen geven aan Kopen Zonder Kijken.

Koen en Matthijs

Het wensenlijstje dat ze makelaar Alex van Keulen meegeven is niet ingewikkeld en het zoekgebied in Brabant is ruim. Hij gaat dan ook vol goede moed aan de slag. Toch krijgt ook hij te maken met de hevige concurrentie op de woningmarkt; Brabant is populair bij expats, die vaak veel te besteden hebben. Ondertussen tikt de concessieklok door en loopt de spanning bij Koen en Matthijs op.

Wanneer is Kopen Zonder Kijken op televisie te zien?

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag rond 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over