Kopen zonder kijken

Een onmogelijke wensenlijst in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - donderdag 25 augustus om 21:44

© RTL
Martijn Krabbé gaat in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken. langs bij een jong stel dat het nog niet eens is over hun nieuwe woonbestemming. Vera wil het liefst in hartje Leiden blijven wonen. Vriend Casper is ook tevreden met een huis net buiten de stad.

Het had niet veel gescheeld of deze aflevering van Kopen Zonder Kijken was stopgezet. De wensenlijst van Vera en Casper maakt de zoektocht bijna onmogelijk voor makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes.

Kopen Zonder Kijken

Vera wil het liefst in hartje Leiden blijven wonen. Vriend Casper is ook tevreden met een huis net buiten de stad. Een woning aan het water met tuin of terras, minimaal drie slaapkamers en 80 vierkante meter woonoppervlakte is haast niet te vinden in Leiden en omgeving. En zeker niet voor een bedrag van 375.000 euro.

Alex van Keulen

Na een zoektocht van acht maanden wordt het tijd om de wensen bij te stellen. Dat maakt Van Keulen goed duidelijk. "De tijd dat je het ideale huis op de ideale plek voor de ideale prijs kon kopen, is voorbij." (HH)

Meer over