Kopen zonder kijken

Vinden Shannon en Cevar hun droompaleisje in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken?

RTL 4 - maandag 13 mei om 20:31

© Videoland
Shannon en Cevar zijn in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken toe aan de volgende stap in hun leven. Ze willen hun huurappartement in hartje Groningen verruilen voor een koophuis op het platteland. Ook in Noordoost-Nederland blijkt de huizenmarkt oververhit.

Shannon en Cevar wonen in een studentikoos huurappartementje in het levendige centrum van Groningen. Ze zijn klaar voor de volgende stap: een koophuis buiten de stad met rust en ruimte, waar niet aan geklust hoeft te worden. Maar ook in Noordoost-Nederland blijkt de huizenmarkt oververhit. Het stel heeft al vele huizen bezichtigd en is meerdere malen overboden. 

Shannon en Cevar

Bij hun aanmelding voor Kopen Zonder Kijken hadden ze niet gedacht te worden uitgekozen. Twee weken later zitten ze bij de notaris om te tekenen. Dan moet Alex van Keulen nog wel het juiste huis vinden. De zoektocht duurt uiteindelijk negen maanden, waarna ze nog 20.000 euro inleggen om het huis te moderniseren. Om kosten te besparen gaan Shannon en Cevar een paar maanden bij haar ouders wonen. 

Wanneer is deze herhaling van Kopen Zonder Kijken op televisie te zien?

Deze oude aflevering van Kopen Zonder Kijken zie je op maandag 13 mei vanaf 20:30 uur op RTL4. (HH)

Meer over