Kopen zonder kijken

Verhuizen voor je kind in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 30 mei om 20:30

© RTL
Robert-Jan en Maran uit de nieuwste aflevering Kopen Zonder Kijken huurden lange tijd met veel plezier een prijzige woning in een gezellige wijk in Utrecht. Met de komst van zoontje Wolf hebben ze andere prioriteiten, maar ze kunnen zelf geen geschikt huis vinden.

In vijf seizoenen Kopen Zonder Kijken is het meer regel dan uitzondering: kinderen zijn voor de deelnemende stellen doorgaans de reden om te verhuizen. Zo ook voor Robert-Jan en Maran uit Utrecht. Ze huurden lange tijd een woning in een volkswijk, maar sinds de geboorte van zoontje Wolf staan ze anders in het leven.

Kopen Zonder Kijken

Hoe gezellig de buurt ook is, de huur is erg hoog en daarbij heeft hun huis geen ruimte voor eventuele gezinsuitbreiding. Ze zijn klaar voor de volgende stap en willen het liefst verhuizen naar een kant-en-klare koopwoning. Binnen hun budget en zoekgebied is alleen niets passends te vinden. Gewapend met het eisenlijstje dat presentator Martijn Krabbé kreeg van de jonge ouders gaan bouwkundige Bob Sikkes en makelaar Alex van Keulen de boer op.

Meer over