Kopen zonder kijken

Van Amsterdam naar Groningen verhuizen in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 5 juni om 20:35

© Videoland
Gijs en Sophie hebben net hun tweede dochter gekregen en huren een appartement in Amsterdam. Nu hebben ze hun zinnen gezet op Haren of Groningen, maar op de huizen in hun zoekgebied worden ze steeds overboden. Lukt het Alex van Keulen in Kopen Zonder Kijken wel? 

Dit keer zijn het Gijs en Sophie die zo dapper zijn om hun geld af te dragen aan het team van Kopen Zonder Kijken. Ze huren een appartement in Amsterdam. Sophie is net bevallen van hun tweede dochter. Nu komen ze ruimte tekort.

Verhuizen naar Groningen

Het stel heeft de zinnen gezet op Haren of Groningen. In Groningen heeft Gijs zijn bedrijf en Sophie gaat er binnenkort aan een nieuwe baan beginnen. Bovendien woont hun familie er. Gijs is al minstens dertig keer op en neer geweest naar hun mogelijk toekomstige woonplaats, maar een huis kopen is nog niet gelukt. 

Alex van Keulen

Naast de nodige frustratie is het ook haast een fulltimejob ernaast. Makelaar Alex van Keulen snapt heel goed waarom ze op alle huizen in hun zoekgebied overboden worden. Gaat het stel blij zijn met hun aangekochte woning?

Meer over