Kopen zonder kijken

Kleine woningen en grote keuzes in herhaling van Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - donderdag 3 augustus om 22:23

© RTL
Sabine en Ferry hebben het plan opgepakt om kleiner te gaan wonen zodat ze meer geld overhouden voor leuke dingen. Als het ze niet lukt om concessies te doen, hakken Bob Sikkes en Alex van Keulen in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken de knoop voor hen door.

Met drie - van de vier - kinderen, vier hondjes en twee cavia's wonen Ferry en Sabine in een royaal droomhuis in Zoetermeer. Toch hebben ze besloten een stapje terug te doen. De kinderen gaan uit huis en het zou fijn als niet alle maandinkomsten op gaan aan wonen.

Kopen Zonder Kijken

Het is een nieuwe levensfase, beseffen Ferry en Sabine heel goed. Zelf hebben ze al een jaar het hele internet afgestruind. Iets geschikts vinden is lastig, daar schakelen ze graag Kopen Zonder Kijken voor in.

Alex van Keulen

Makelaar Van Keulen laat het stel inzien dat ze hun wensenlijstje wel moeten aanpassen. Heel duidelijk gaven Sabine en Ferry aan dat ze een karakteristiek huis wensen met veel groen rondom. Het huis dat Alex voor hen koopt, is een moderne tussenwoning. Gaat dat wel goed komen? (HH)

Meer over