Kopen zonder kijken

Onmogelijke Amsterdamse zoektocht in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 26 juni om 20:34

© RTL
Op eigen houtje een woning vinden in Amsterdam is nagenoeg onmogelijk, zo ervaren Joeke en Fernant. Wanneer ze Martijn Krabbé en het team van Kopen Zonder Kijken inschakelen, blijkt dat ze voor hun zoektocht behoorlijk water bij de wijn moeten doen.

Joeke en Fernant hebben de knoop doorgehakt: ze willen hun Amsterdamse bovenwoning van 51 m2 verruilen voor een groter huis. Het liefst blijven ze in de hoofdstad wonen, maar in Kopen Zonder Kijken blijkt die wens nagenoeg onmogelijk te zijn. Woningen gaan steeds aan hun neus voorbij omdat andere gegadigden hoger bieden dan het stel doet.

Kopen Zonder Kijken

Makelaar Alex van Keulen opent hen de ogen door te vertellen dat ze niet alleen naar Amsterdam, maar ook naar andere toekomstige woonplaatsen moeten kijken. Daar blijft het niet bij, want al snel is duidelijk dat Joeke en Fernant budgettechnisch ook water bij de wijn moeten doen. Het is alleen de vraag of ze dat lukt én in welke plaats presentator Martijn Krabbé en zijn team uiteindelijk een woning voor de twee vinden. (HH)

Meer over