Kopen zonder kijken

Verliefde tieners herenigd en op zoek naar een huis in Kopen zonder Kijken

RTL 4 - maandag 12 juni om 20:34

© RTL
Tessa en Sicco waren ooit verliefde tieners, verloren elkaar uit het oog en kwamen jaren later weer bij elkaar. Allebei hebben ze kinderen uit een eerdere relatie, dus zoeken ze nu in Kopen zonder Kijken een huis voor hun samengestelde gezin.

De Friese Tessa en Sicco waren als tieners al smoorverliefd, maar verloren elkaar uit het oog. Ze stichtten allebei een gezin, toen hun relaties strandden kwamen ze elkaar weer tegen en sloeg de vonk weer over. Ze hebben het fijn, maar ze wonen nog wel apart. In Kopen zonder Kijken hopen ze een geschikt huis voor hun samengestelde gezin te vinden. 

Bob Sikkes

Het is te hopen dat bouwkundige Bob Sikkes niet weer om extra budget voor de verbouwing vraagt. Al vrij vroeg in dit seizoen was het al raak. Sikkes wilde de indeling van een huis omgooien, maar had 25.000 euro extra nodig om dat te realiseren. Deelnemer Ruben schetste de situatie: “Bob zei: ‘Vertrouw me maar.’ Iemand die ik twee keer gezien heb vraagt me om 25.000 euro. Het erge is, dat we dat nog gaan doen ook.’’

Meer over