Kopen zonder kijken

Eindelijk geen lange wensenlijst in Kopen zonder Kijken

RTL 4 - maandag 20 juni om 20:31

© Tom Cornelissen
Het wordt waarschijnlijk geen makkelijke huizenjacht voor Martijn Krabbé en zijn team in Kopen zonder Kijken. Vera en Dylan willen een grotere woning dan hun appartement van 37 vierkante meter, maar verder weten ze helemaal niet wat ze zoeken.

Het wordt deze keer waarschijnlijk geen makkelijke huizenjacht in Kopen zonder Kijken. Vera en Dylan weten helemaal niet wat ze zoeken. Wat ze wel weten, is dat ze iets groters willen dan hun appartement van 37 vierkante meter. Sowieso moet het stel naar een andere plaats verhuizen, want een betaalbare woning in hun eigen Amsterdam-Oost vinden is niet te doen.

Bob Sikkes

Over hoe hun nieuwe huis er in eerste instantie bijstaat, hoeven ze zich geen zorgen te maken. Bob Sikkes weet zelfs van een bouwval iets moois te maken. De aannemer, al drie jaar onderdeel van het team, vindt het vooral leuk dat alle lagen van de bevolking naar het programma kijken. "Ik word aangesproken door chique dames uit Maastricht, maar ook door studenten en bouwvakkers", vertelde hij in RTL Boulevard.

Meer over