Kopen zonder kijken

Lotte en Rob laten zich verrassen in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 4 juli om 20:31

© Videoland Still
In IJsland sloeg de vonk over tussen Lotte en Rob. Al snel trok hij in bij haar en haar huisgenoten, nu zoeken ze iets voor hen samen. Ze komen er alleen niet uit of ze in Den Bosch of een dorp in de buurt willen wonen. Tijd dus voor het team van Kopen Zonder Kijken om in actie te komen.

De temperatuur kan hoog oplopen in IJsland. Dat merkten Lotte en Rob, toen de vonk oversloeg tijdens een reis door het land. Snel daarna besloten ze te gaan samenwonen: Rob trok in bij zijn nieuwe liefde én haar huisgenoten. Inmiddels vinden ze het de hoogste tijd om een woning voor hen samen te zoeken.

Kopen Zonder Kijken

Als het aan Lotte ligt, staat hun nieuwe huis in Den Bosch, waar ze nu ook wonen. Rob voelt meer voor een van de dorpjes buiten de stad, waar het wat groener is. Omdat het de twee niet lukt om een beslissing te nemen, vragen ze Kopen zonder kijken om hen te helpen een passend huis te vinden. Het is heel spannend waar presentator Martijn Krabbé en zijn experts Alex van Keulen, Bob Sikkes en Roos Reedijk mee aankomen: een woning in de stad of toch in een dorp?

Meer over