Kopen zonder kijken

Lastige zoektocht voor team Kopen zonder kijken

RTL 4 - maandag 25 oktober om 20:30

© RTL
Het flatje waar Eva en Pascal met hun dochter Louiza wonen is niet echt berekend op een gezin van drie. Ze willen verhuizen, maar een grotere woning vinden is lastig en hun verschillende karakters bemoeilijken de zoektocht. Tijd voor het team van Kopen zonder kijken om in actie te komen.

De relatie van Eva en Pascal verloopt in een sneltreinvaart. Het stel uit Papendrecht vertelt in Kopen zonder kijken dat ze elkaar via Facebook leerden kennen. Het klikte tussen de twee en nog voordat ze samenwoonden bleek er al een baby op komst. Pascal trok daarop bij Eva in. Inmiddels delen ze het flatje met hun dochter Louiza. En het is duidelijk: dit gezin is toe aan een ruimer huis.

Martijn Krabbé

Het is alleen niet makkelijk om een grotere woning te vinden. Hun verschillende karakters bemoeilijken de zoektocht verder. Daarom is het tijd om hulp in te roepen van het team dat woningzoekenden keer op keer weet te verrassen. Lukt het Martijn Krabbé, Bob Sikkes en Alex van Keulen om ook voor Eva, Pascal en Louiza een huis te vinden dat aan al hun wensen voldoet?

Meer over