Kopen zonder kijken

Vindt het team van Kopen Zonder Kijken een huis voor Jeroen en Carlijn?

RTL 4 - maandag 27 juni om 20:31

© Videoland still
Jeroen en Carlijn genieten van hun mooie koopwoning in het centrum van Utrecht. Enige nadeel is de drukke straat. Met het oog op gezinsuitbreiding wil het stel verhuizen naar een rustige omgeving. Maar is dat haalbaar? Dat is aan het team van Kopen Zonder Kijken.

Op het eerste gezicht lijken Jeroen en Carlijn de diensten van Kopen Zonder Kijken niet nodig te hebben. Het stel heeft alles waar de gemiddelde deelnemer aan het woonprogramma van droomt: een mooi koophuis in het centrum van Utrecht. Maar niets is minder waar.

Kopen Zonder Kijken

De locatie zit hun woongenot echter in de weg. De woning ligt pal aan een drukke straat en dat vindt het stel met het oog op eventuele gezinsuitbreiding niet ideaal. Het liefst zouden ze verhuizen naar een rustige omgeving met meer ruimte, die hen doet denken aan het veilige gevoel dat ze tijdens hun eigen jeugd hadden.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé stuurt makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes op pad om geschikte woonruimte te vinden. Al snel blijkt dat het verwezenlijken van de opgegeven woonwensen helemaal niet zo eenvoudig is.

Meer over