Kopen zonder kijken

Michiel en Bonne laten zich verrassen in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 13 juni om 20:31

© Videoland still
Michiel en Bonne, kandidaten van Kopen Zonder Kijken, zijn verknocht aan het centrum van Leeuwarden. Nu hebben ze ook al een huisje in de Friese hoofdstad. Ze willen er absoluut niet weg, maar wensen wel een grotere woning. En die blijkt moeilijk te vinden.

Een huis in het centrum van Leeuwarden, dat is de wens van Bonne en Michiel. De twee wonen nu ook al in de Friese hoofdstad: Michiel is bij Bonne ingetrokken, maar de twee hebben echt meer ruimte nodig dan haar kleine woning kan bieden.

Kopen Zonder Kijken

Het stel heeft Kopen Zonder Kijken ingeschakeld omdat het nu eenmaal niet de beste tijd is om een huis te kopen en ze bovendien een beperkt zoekgebied hebben. Het team leeft voor zulke uitdagingen en zet alles op alles om de woondroom van de Friezen te laten uitkomen.

Alex van Keulen

Makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes vertelden al eerder in een interview over hun succesvolle samenwerking. “Bob is een vakman”, zei Van Keulen toen. “Wanneer wij samen een potentiële woning in lopen, ziet hij razendsnel wat de mogelijkheden zijn.”

Meer over