Kopen zonder kijken

Alex van Keulen waagt zich aan een megaklus in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 22 mei om 20:30

© Tom Cornelissen
Hein en Quirine wonen in een huurhuis in de Amsterdamse Pijp en willen weg uit de hoofdstad. Maar waar ze dan wel willen wonen, kunnen de Brabanders ook nog niet zeggen. Dat levert uitdagingen op voor makelaar Alex in deze aflevering van Kopen Zonder Kijken.

Wie wil verhuizen doet er verstandig aan niet teveel te twijfelen over de eindbestemming. Dat is Hein en Quirine niet gelukt in deze aflevering van Kopen Zonder Kijken.

Hein en Quirine

Het stelletje huurt momenteel een woning in de Amsterdamse Pijp, maar Hein voelt zich niet meer zo thuis in de Amsterdamse volksbuurt. Het liefst wil hij een nieuwe start maken in een omgeving die hem doet denken aan het veilige gevoel dat hij had tijdens zijn jeugd in Brabant. Ook Quirine komt uit die streek, dus er is absoluut een band met de regio. De vraag is alleen of het paar daadwerkelijk zo ver van de hoofdstad opnieuw wil beginnen.

Kopen Zonder Kijken

Dat zorgt voor de nodige hoofdbrekens bij makelaar Alex van Keulen die ineens een wel erg groot zoekgebied krijgt om hun gedroomde woning te vinden.

Meer over