Kopen zonder kijken

Makelaar Alex zoekt zich een ongeluk in nieuwe aflevering Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 8 mei om 20:30

© Tom Cornelissen
Martijn Krabbé gaat in deze aflevering van Kopen Zonder Kijken langs bij Sanne en Ruben uit Den Haag. Het stel woont in een piepklein appartementje dat allang niet meer voldoet aan hun eisen. Na twee jaar zoeken hebben ze de hoop op hun droomhuis bijna opgegeven.

In Den Haag zitten Sanne en Ruben met de handen in het haar. Het stel heeft dringend meer ruimte nodig dan hun piepkleine appartementje kan bieden, maar na twee jaar, dertig bezichtigingen en acht biedingen hebben ze nog altijd geen zicht op een koophuis.

Kopen Zonder Kijken

Dit gegeven maakt hen geknipte kandidaten voor Kopen Zonder Kijken. Sanne en Ruben hopen dat er snel schot in de zaak komt. Op televisie lijkt de aankoop van een nieuwe woning doorgaans vrij soepeltjes te verlopen, maar schijn bedriegt.

Alex van Keulen

Makelaar Alex van Keulen vertelde aan De Telegraaf dat er gemiddeld zo’n 23 biedingen aan voorafgaan. Ook moeten de deelnemers aardig in de slappe was zitten: de makers verwachten van de woningzoekenden minimaal een budget van 400.000 euro voordat ze voor hen aan de slag gaan.

Meer over