Kopen zonder kijken

Maakt Roos Reedijk een paleisje in Kopen zonder kijken?

RTL 4 - maandag 1 november om 20:31

© RTL
Vier jaar geleden was het Lynn die haar voorkeur voor een jaren 50-appartement in Apeldoorn er bij Martijn doordrukte. Nu ze in het programma Kopen Zonder Kijken een grotere woning zoeken, wil het stel wel echt sámen de keuze maken. Maar dat blijkt lastig.

Met wat overredingskracht wist Lynn haar Martijn er vier jaar geleden van te overtuigen dat ze hun jaren 50-appartement in Apeldoorn écht moesten kopen. Nu ze van plan zijn de 60 vierkante meter grote woning - die vrij gehorig is - te verruilen voor een ruimer huis, willen ze wel echt samen een keuze maken. Toch is het nodig om Kopen zonder kijken in te schakelen.

Styliste Roos

De twee, die al tien jaar een stel zijn, komen er namelijk niet uit. Wat hun nieuwe woning wordt, is nog even afwachten. Wel is zeker dat Roos Reedijk de styling doet. Op de website van 100% NL geeft ze tips voor een gezellig interieur. “Ook kleinere dingen kunnen meerwaarde geven”, adviseert ze. “Het hoeft niet per se duur te zijn. Een toffe deurknop kan al een heel andere uitstraling geven.”

Meer over