Kopen zonder kijken

Martijn Krabbé en zijn team zijn terug met een gloednieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 11 maart om 20:31

© Tom Cornelissen
In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken zoekt Martijn Krabbé een woning voor Myra. Zij woont met haar zoon in een krappe benedenwoning in Rotterdam. Als alleenstaande moeder maakt zij echter weinig kans op de huizenmarkt.

In de eerste aflevering van Kopen zonder kijken schiet Martijn Krabbé de alleenstaande Myra te hulp. Zij woont samen met haar zoon Toon in Rotterdam. Hun benedenwoning wordt echter met de dag krapper. Ze is dan ook druk op zoek naar een ruimer onderkomen. Maar volgens Myra maak je als alleenstaande moeder geen schijn van kans op de huizenmarkt.

Alex van Keulen

De huizenjagers van Kopen Zonder Kijken gaan voor haar op zoek naar een geschikt onderkomen. Aannemer Bob Sikkes, interieurontwerper Roos Reedijk en makelaar Alex van Keulen zijn dit seizoen weer van de partij. En als het aan laatstgenoemde ligt, is zijn afscheid nog niet in zicht. “Of ik televisie blijf maken? Zolang Martijn Krabbé en RTL me nodig hebben, ben ik er”, vertelde Van Keulen op de site van RTL Nieuws.

Wanneer is Kopen Zonder Kijken op televisie te zien?

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over