Kopen zonder kijken

Op zoek naar slaapkamers voor vijf pubers in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 6 juni om 20:31

© RTL
Het team van Kopen Zonder Kijken gaat deze week op zoek naar een woning met maar liefst zes slaapkamers voor Volcmar en Marlies. Hun samengestelde gezin bestaat namelijk uit vijf pubers - waaronder twee tweelingen - die allemaal een eigen kamer willen.

Het samengestelde gezin van Volcmar en Marlies telt maar liefst vijf pubers, waaronder twee tweelingen en een zestienjarige dochter. En die kinderen dromen allemaal van een eigen slaapkamer.

Kopen Zonder Kijken

Momenteel woont het zevental in het koophuis van Marlies. Daar hebben ze met twee slaapkamers en een zolder veel minder ruimte dan ze nodig hebben. Omdat de zoektocht naar een grotere woning niet makkelijk is, hebben ze het team van Kopen Zonder Kijken ingeschakeld. Het is alleen de vraag of hen wél lukt om een huis met zes slaapkamers te vinden.

Martijn Krabbé

Het gezin is een van de gelukkigen die meedoen aan het programma, waarvoor steeds meer huizenzoekers zich aanmelden. “Mensen zien het als een soort lot uit de loterij”, zei Martijn Krabbé daar pas geleden over bij Beau.

Meer over