Kopen zonder kijken

Kopen Zonder Kijken-stel Jessica en Jaap moet nodig hun te kleine appartement inruilen

RTL 4 - dinsdag 25 juli om 21:45

© RTL
Jessica en Jaap woonden jarenlang met plezier in een knusse benedenwoning in Den Haag. Sinds de komst van baby Teun hebben ze behoefte aan meer leefruimte. Martijn Krabbé en zijn team zoeken in Kopen Zonder Kijken een geschikte gezinswoning voor ze.

In het Haagse appartement van Jessica en Jaap is de eetkamer tegelijkertijd de slaapkamer van hun baby. Kortom, ze kunnen wel wat meer ruimte gebruiken dan de 50 vierkante meter waar ze nu in wonen. In Kopen Zonder Kijken geven ze hun wensenlijst door aan Martijn Krabbé en zijn team.

Kopen Zonder Kijken

Ze zoeken een huis in de omgeving van Den Haag, met minimaal drie slaapkamers, een open keuken en een tuin, en dit alles tegen een budget van 350.000 euro. "Wat je koopt in deze prijsklasse kun je rustig nog voor 75.000 euro vertimmeren", waarschuwt aannemer Bob Sikkes.

Nadat Jessica en Jaap de gedateerde badkamer aanschouwen, heeft hij inderdaad extra geld nodig. Die kamer willen ze sowieso verbouwd hebben, maar dan moeten ze eerst hun appartement met winst verkopen. (HH)

Meer over