Kopen zonder kijken

Van sloopwoning naar droomhuis in Kopen zonder kijken

RTL 4 - maandag 13 september om 20:30

© http://www.rtl.nl
De woningnood in Utrecht is zo hoog dat Daan en Caglayan al jaren met hun zoontje in een sloopwoning verblijven. Het huis is echter amper nog bewoonbaar, dus is het aan Martijn Krabbé en zijn team om in Kopen zonder kijken op zoek te gaan.

Voor veel gezinnen die meedoen aan Kopen zonder kijken is verhuizen een wensdroom, maar in het geval van Daan en Caglayan is het bittere noodzaak. Het stel woont samen met hun zoontje al jaren antikraak in een Utrechtse sloopwoning. Ze zouden maar wat graag een geschikte woning vinden, maar de huizenmarkt is zo overspannen dat ze steeds achter het net vissen.

Martijn Krabbé

Nu begint de tijd echter te dringen: hun huidige woning is echt rijp voor de sloop en begint zelfs gevaarlijk te worden. Er is dan ook geen tijd te verliezen, vindt Martijn Krabbé als hij met het eisenlijstje van Daan en Caglayan naar bouwarchitect Bob Sikkes en makelaar Alex van Keulen gaat. Vrijwel elke andere woning is een verbetering ten opzichte van de huidige situatie, maar waar valt hun keuze op?

Meer over