Kopen zonder kijken

Bob Sikkes krijgt weer enorme uitdaging in Kopen zonder kijken

RTL 4 - maandag 11 oktober om 20:30

© RTL

Magda en Ronald en hun samengestelde gezin hebben in deze herhaling van Kopen zonder kijken heel wat wensen. We noemen maar: een duurzame vrijstaande woning die dicht bij het station ligt, minstens drie slaapkamers, een werkkamer én een tuin. Lukt dat allemaal voor het budget?

Het zit helemaal goed tussen Kopen zonder kijken-koppel Magda en Ronald, die een samengesteld gezin vormen. Alleen wonen Magda en haar zoon Rocco, en Ronald en zijn kinderen Tinka en Joeri nog niet in één huis. Het hoog tijd daarvoor en daarom zijn ze op huizenjacht. Maar een huis vinden is niet makkelijk. Zeker niet gezien de gigantische wensenlijst van het gezin.

Crush op Bob Sikkes

De duurzame vrijstaande woning die ze zoeken moet dicht bij het station liggen en een tuin hebben. Op hun lijstje staan verder drie of meer slaapkamers en een werkkamer. Het is de vraag of dat gaat lukken voor hun budget. Op Linda.nl blikte Magda onlangs terug op hun Kopen zonder kijken-avontuur, dat al eerder was te zien. Daarin zegt ze: “Ik was helemaal weg van bouwkundige Bob Sikkes. Die meneer snapt het helemaal.” 

Meer over