Kopen zonder kijken

Alex van Keulen moet een lastige knoop doorhakken in herhaling Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - vrijdag 4 augustus om 22:25

© Tom Cornelissen
Frank en Dominique willen verhuizen, maar ze komen er samen niet uit. Hij wil terug naar zijn geboorteplaats Uithoorn, terwijl zij graag naar Aalsmeer wil. Makelaar Alex van Keulen gaat daarom in deze herhaling van Kopen Zonder Kijken in beide gemeentes op zoek.

Even terug in de tijd met deze herhaling uit het eerste seizoen van Kopen Zonder Kijken. In 2019 was de formule van het RTL-woonprogramma nog gloednieuw, toch hadden Frank en Dominique al meteen het volste vertrouwen in Martijn Krabbé en de zijnen.

Kopen Zonder Kijken

Het paar wil graag verhuizen, maar kan niet beslissen waarheen. Frank wil het liefst in zijn geboorteplaats Uithoorn wonen, terwijl Dominique juist terug wil naar Aalsmeer. Hoewel die plaatsen maar zeven kilometer uit elkaar liggen, lukt het ze niet om tot een compromis te komen.

Alex van Keulen

Daarom gaat makelaar Alex van Keulen in beide gemeentes op zoek naar een woning waar ze allebei blij mee zijn. Dat maakt het voor Frank en Dominique extra spannend als Martijn Krabbé hen naar hun toekomstige droomhuis rijdt. (HH)

Meer over