Kopen zonder kijken

Martijn en Boy voeren de druk bij Bob Sikkes behoorlijk op in Kopen Zonder Kijken

RTL 4 - maandag 22 april om 20:31

© Videoland
Een lekkere leefkeuken, een aparte thuiswerkplek, energiezuinig, en vooral onderhoudsarm want veel verder dan een muurtje schilderen komen Boy en Martijn niet. Dat voert de druk op bij aannemer Bob Sikkes in deze aflevering van Kopen Zonder Kijken.

Een lekkere leefkeuken, een aparte thuiswerkplek, energiezuinig, en vooral onderhoudsarm want veel verder dan een muurtje schilderen komen Boy en Martijn niet. Ze verruilen graag hun Utrechtse huurappartement voor een koophuis in Deventer. "Ook een gezellige stad, alleen minder groot."

Martijn en Boy

Toen ze elkaar leerden kennen, woonde Martijn al in Utrecht en ze werken allebei in het midden van het land. Beiden komen ze uit Twente en daar wonen hun familie en vrienden. Het is tijd voor een volgende stap in hun leven, met wie weet wel gezinsuitbreiding in de toekomst.

Ze zijn dan ook dolblij wanneer Martijn Krabbé voor de deur staat en ze geven graag de aankoop van hun nieuwe huis uit handen aan Kopen Zonder Kijken, hoewel ze het 'spannender dan trouwen' vinden.

Wanneer is Kopen Zonder Kijken op televisie te zien?

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over