Met Carlo Boszhard

Kritiek in de trouwzaal

Een spannend moment voor Robin en Kimberly: ze gaan trouwen en treffen elkaar voor het eerst voor het altaar. Jeroen en Antoine genieten van hun vrijgezellenfuif. En Chantal ontmoet de moeder van Henk.

De vrienden en familie van kandidaat Robin houden hun hart vast in Married at first sight. In deze aflevering gaat hij eindelijk zijn toekomstige bruid Kimberly zien als ze elkaar voor het altaar hun jawoord geven. Maar de bruidegom is van huis uit enorm kritisch, dus die eerste ontmoeting is op z'n zachtst gezegd beladen. Het zou zomaar eens verkeerd kunnen aflopen.

Jeroen en Antoine

Daar hebben kandidaten Jeroen en Antoine nog helemaal geen boodschap aan, ze genieten juist volop van de vrijgezellenfeestjes die hun vrienden hebben georganiseerd ter voorbereiding op de grote dag. Thierry en Sanne zijn op hun beurt al een paar dagen getrouwd en genieten met volle teugen van hun huwelijksreis in Italië, waar alles voor de wind lijkt te gaan met het kersverse echtpaar.

Chantal

Tijdens de receptie na het langverwachte ja-woord van Henk en Chantal, ontmoet Chantal de ouders van Henk. De oude moeder van Henk pakt haar nieuwbakken schoondochter eens goed vast en wenst haar een gelukkig leven met haar zoon toe. 

Meer over: