Kwestie van kozijnen in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Frank Visser buigt zich over de zaak van Riet uit Zeist. Ze trok in 2007 in een appartement met vastzittende ramen en verrotte kozijnen. Ze verving het raamwerk en wil nu geld zien van de VvE, maar die werkt niet mee.
Mr. Frank Visser is deze week in Zeist om zijn oordeel te vellen over een netelige kwestie. De 83-jarige Riet trok elf jaar geleden in haar appartement, en sinds dag één is er gedonder in de glazen. Inmiddels is de situatie zo uit de hand gelopen dat ze Mr. Frank Visser doet uitspraak inschakelt. Het gaat om de ramen van Riet. In 2007 zijn ze al niet in orde: ze gaan moeilijk open en de kozijnen zijn verrot. Jarenlang klaagt ze bij het bestuur van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex, maar dat voelt zich niet verantwoordelijk voor de reparatie. Riet laat uiteindelijk zelf maar de kozijnen vervangen en wil die kosten nu vergoed hebben van de VvE. Voorzitter Harry gaat daar absoluut niet in mee. Hij vindt dat Riet nergens recht op heeft.

Rond de tafel

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op die het leven van ‘gewone mensen’ knap zuur maken. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna Mr. Visser zijn oor te luisteren legt en tot een rechtvaardig oordeel komt.

Meer over:

Reageren