La Brea

Het tweede seizoen van La Brea gaat eindelijk van start op SBS9

SBS 9 - vrijdag 20 oktober om 20:31

© NBC
In het tweede seizoen van La Brea blijven de ongelukkigen die in een zinkgat zijn gevallen zoeken naar een manier om thuis te komen. Riley en Josh belanden in het jaar 1988, kort nadat in Los Angeles een ander zinkgat is verschenen.

In het eerste seizoen van de mysterieuze serie La Brea opende zich in Los Angeles een enorm zinkgat. Auto's en gebouwen verdwenen in de diepte, samen met honderden mensen. Op wonderlijke wijze bevond een aantal van hen zich na deze val in een prehistorische wereld vol gevaren. Net als in de tv-serie Lost, een klassieker waar de makers van La Brea goed naar hebben gekeken, moeten de overlevenden samenwerken om een manier te vinden om thuis te komen.

Tweede seizoen

In deze eerste aflevering van het tweede seizoen lijkt het erop dat Josh en Riley via een tijdportaal naar het heden zijn gereisd. Helaas ontdekken ze al snel dat ze in het jaar 1988 zijn. Om de tijdlijn niet te verstoren trekken ze zich terug in een huis waarvan de eigenaar een weekje op vakantie is.

Wanneer is La Brea op televisie te zien?

Het tweede seizoen van La Brea is vanaf vrijdag 20 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS9. Geen tijd? Vanaf 6 november zijn alle afleveringen van zowel seizoen één als twee ook te zien op Videoland. 

Meer over