La Brea

De ontdekking van een mysterieus fort in La Brea

NET 5 - dinsdag 11 oktober om 20:30

© https://s3-eu-west-1.amazonaws.com
De radar van het vliegtuig leidt Eve, Josh, Levi, Riley, Scott en Lucas in deze vijfde aflevering van La Brea naar het kamp van de oorspronkelijke bewoners van Los Angeles, de Tongva-stam. In een grot vinden ze een levenloos lichaam met bekende markeringen.

De fans van series als Under the Dome en Lost genieten al sinds september van de populaire fantasyreeks La Brea op NET5. 

La Brea

Aan het begin van deze reeks was het leven van Eve en haar zoon Josh geen dag meer hetzelfde toen ze - samen met honderden andere inwoners van Los Angeles - in een zinkgat vielen. Plots bevonden ze zich namelijk in de mysterieuze en haast prehistorische wildernis en was het de vraag of ze ooit nog konden terugkeren naar hun ouderlijk huis.

Vijfde aflevering

In deze vijfde aflevering verkennen Eve, Levi en de rest een mysterieus fort dat meer vragen dan antwoorden oplevert. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot beginnen Gavin en Izzy aan een gevaarlijke missie om hun gezin te redden, ondanks de waarschuwingen van de regering dat ze een ongekende ramp kunnen veroorzaken.

Meer over