Laatste reünie op donderdag?

Het is tijd voor de voorlopig laatste aflevering van De reunie. Dit seizoen verhuisde het programma van de zondag- naar de donderdagavond. Helaas verhuisden niet alle kijkers mee.

De reünie werd altijd op zondag na Boer zoekt vrouw uitgezonden. Hierdoor keken geregeld tussen de twee en drie miljoen mensen naar de hereniging van oude schoolklassen.

Één miljoen kijkers
Nu weten 'slechts' zo'n één miljoen mensen het programma te vinden. De KRO zegt niet ontevreden te zijn met de cijfers, maar toch te twijfelen of De reünie wel op donderdag blijft, als de nieuwe reeks begin volgend jaar start.

Kwetsbaar
In deze aflevering gaat Rob Kamphues (foto) terug naar de kleinschalige IVO-mavo in Amsterdam. Hier kreeg begin jaren 80 een bonte verzameling kwetsbare leerlingen les, pubers die stuk voor stuk één ding gemeen hadden: ze hadden het thuis niet makkelijk.

Gevangenisstraf
Zo komt René aan het woord, het middelpunt van heel wat pesterijen. Toch was hij altijd nog liever op school dan thuis. Voor een gesprek met Claudia (foto) maakte Rob een lange reis. Zij ontspoorde al op jonge leeftijd en zit nu een lange gevangenisstraf uit in een vrouwengevangenis in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

Reageren