Ted

Lachen, gieren en brullen met Ted en Ted 2 op Paramount Network

Paramount - donderdag 29 december om 20:30

© Paramount Network

Als je op deze drukke dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw wel wat ontspanning kan gebruiken, kun je het beste vanavond rond 20:30 uur overschakelen naar Paramount Network. Deze tv-zender zendt namelijk de komedies Ted en Ted 2 achter elkaar uit. 

De smerige teddybeer van Mark Wahlberg bezorgt je zeker een goed gevoel.

Ted

De eerste Ted-film draait om de achtjarige John, die hartstikke eenzaam is. Zijn enige vriend is zijn teddybeer Ted. Maar ja, Ted is niet meer dan een levenloze knuffelbeer. Als John vervolgens een vallende ster ziet, weet hij meteen wat hij moet wensen: hij zou niets liever willen dan dat Ted tot leven komt. En tot ieders stomme verbazing gebeurt dat ook echt.

27 jaar later zijn John (Mark Wahlberg) en Ted nog altijd onafscheidelijk, maar zo knuffelbaar als toen is Ted zeker niet meer. Hij is namelijk uitgegroeid tot een drinkende, vuilbekkende beer. Johns vriendin Lori (Mila Kunis) moet daar echt niets van weten en stelt John een ultimatum: die beer eruit of zij eruit.

Ted is vanavond om 20:00 uur te zien op Paramount Network.

Mark Wahlberg als John in Ted
Mark Wahlberg als John in Ted

Ted 2

Smaakt dit naar meer? Blijf dan vooral zitten, want ook het vervolg komt op Paramount Network. In Ted 2 zijn Mark Wahlbergs karakter John en Ted weer gewoon samen, want: John is sinds een halfjaar gescheiden van Lori. Dit terwijl Ted het liefdesgeluk heeft gevonden bij Tami-Lynn (Jessica Barth) met wie hij zelfs in het huwelijksbootje is getreden. Hoewel hun relatie echter niet bepaald stevig staat, proberen ze hun relatie te redden door een kind te nemen. En daar begint het hele gedonder. 

Een teddybeer en een mens kunnen namelijk - zoals je vast zelf al had bedacht - niet samen zwanger worden, dus helpt John Ted bij zijn zoektocht naar een spermadonor. Maar van een leien dakje gaat dit niet, dus stellen ze zichzelf de vraag of adoptie misschien het proberen waard is. Op zich wel, maar om in aanmerking te komen voor adoptie moet Ted de nodige background checks ondergaan. Dat levert hem geen kindje op. In tegendeel: de teddybeer raakt al zijn grondrechten kwijt. Oh nee!

Ted 2 is vanavond om 22:30 uur te zien op Paramount Network. Deze tv-zender is te zien op KPN-kanaal 13 en Ziggo-kanaal 16.

Meer over