Het zijn net mensen

Lachen met dieren

Humberto Tan presenteert het vijfde seizoen van deze informatieve dierenquiz met een komische knipoog. Teamcaptains Martijn Koning en Jeroen van Koningsbrugge nemen het iedere week samen met een BN'er tegen elkaar op.

Het zijn net mensen is terug voor alweer het vijfde seizoen. Humberto Tan staat wederom aan het roer van de RTL-dierenquiz die sinds de start in 2015 door heel wat veranderingen is gegaan. Zo nam Paul de Leeuw tijdens het eerste seizoen de presentatie voor zijn rekening. Ook qua teamcaptains is er veel veranderd.

Jeroen van Koningsbrugge

In het begin stonden Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk achter de desk, maar zij maakten plaats voor Philippe Geubels en Najib Amhali. In deze reeks maakt Jeroen van Koningsbrugge zijn debuut, hij neemt het de komende weken op tegen Martijn Koning die aan zijn tweede seizoen begint. Vaste waarde in het spelprogramma is en blijft boswachter Arjan Postma die ook ditmaal de grappige dierenvragen voorziet van feiten en ware weetjes.

Deelnemers

Dit seizoen testen Eva van der Gucht en Loretta Schrijver, Nienke Plas en Rick Paul van Mulligen, Renate Verbaan en Tina de Bruin, Gregory Sedoc en Fatima Moreira de Melo, Eva Koreman en Frank van der Lende en Kimberley Klaver en Bobbi Eden samen met de teamcaptains hun dierenkennis.

Meer over:

Reageren