Last family standing

Emma Wortelboer is terug met een nieuw seizoen van Last Family Standing

NPO 3 - zaterdag 18 maart om 19:21

© BNNVARA
Het BNNVARA-programma Last Family Standing is terug! Onder leiding van Emma Wortelboer gaan ook in dit tweede seizoen weer vier families back to back in de Kroatische wildernis.

Hoe is het om als gezin samen te leven in de natuur? Welke survival knopen zijn handig om te kennen? En welke planten zijn eerbaar?

Last Family Standing

In het tweede seizoen van Last Family Standing ruilen wederom vier gezinnen het comfort van hun huis in voor de woeste wildernis van Kroatië. Met enkel elkaar. De families krijgen namelijk op voorhand slechts een basispakket mee, maar verder moeten ze op eigen houtje de grillen van de natuur doorstaan. Een duidelijke taakverdeling is dan ook heel belangrijk om de volledige twee weken vol te houden.

Extra uitdaging

Hoe lastig dit misschien al klinkt, het is dit jaar niet de enige uitdaging voor de deelnemers in kwestie. De familie Klasens, Schönberger, Hotting en Gijssel-Kake zullen het ook tegen elkaar moeten opnemen. Ze krijgen gedurende deze tweede reeks diverse lastige opdrachten voorgeschoteld waarmee ze punten kunnen verdienen. Het gezin dat uiteindelijk na twee weken de meeste punten heeft bepaald, ontvangt de titel 'Last family standing'.

Het tweede seizoen van Last Family Standing is vanaf vanavond wekelijks om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp.   

Meer over