Last man standing

Wekelijks op Comedy Central: de Amerikaanse sitcom Last Man Standing

Com. Centr. - maandag 5 september om 21:00

© http://foxcomedy.akpa.pl/

Heb je zin om je eigen sores te vergeten en je flink te amuseren? Zet dan vanavond vanaf 21:00 uur je tv aan. Comedy Central zendt namelijk het zevende seizoen van Tim Allens Last Man Standing uit. 

In de door rechts Amerika geliefde sitcom Last Man Standing kruipt acteur Tim Allen in de huid van Mike Baxter.

Last Man Standing

Deze marketingdirecteur werkt bij een outdoorsportzaak in Denver, Colorado, maar dat is niet eens het meest bijzondere van deze reeks. Hij leeft namelijk in een wereld die wordt gedomineerd door vrouwen. Vrouwen zijn presidentskandidaat, soldaat en zijn kostwinner terwijl mannen onder de zonnebank liggen en hun nagelriemen laten verzorgen. Mike wil de wereld er graag aan herinneren wat mannen echte kerels maakt, maar de vraag is of dat zo'n succes is.

Bijna geen seizoen 7

Deze comedyserie zou in 2017 - na zes seizoenen – eigenlijk van de buis verdwijnen vanwege te hoge productiekosten, maar niets bleek minder waar. FOX-baas Gary Newman besloot na flink wat protest van de (vooral rechts-Amerikaanse) kijkers om de sitcom weer op te pakken. "Last Man Standing is veel te vroeg gestopt en de massale roep van fans heeft ons geraakt", vertelde hij toen in een statement. "Wij wilden de serie snel weer terug op de buis, en dat moment is nu. Dankzij de miljoenen trouwe kijkers en de hoop van Tim Allen hebben we nog niet het laatste gezien van de serie." Dat laatste bleken geen loze woorden: inmiddels heeft de reeks negen seizoenen. 

Comedy Central

Comedy Central zendt vanaf vanavond elke maandag om 21:00 uur een nieuwe aflevering uit. Te beginnen met de seizoensopener van de zevende reeks. Dat wordt dus lachen, gieren en brullen!

Meer over