Late Night

Mindy Kaling moet de carrière van Emma Thompson redden in Late Night

NET 5 - donderdag 12 oktober om 22:35

© Plurimedia
De talkshow van een legandarische host heeft in Late Night iets nieuws nodig. De onervaren Molly Patel moet voor de verandering zorgen.

Talkshowpresentator Katherine Newbury (Emma Thompson) heeft indrukwekkende carrière, maar haar kijkcijfers gaan achteruit.

Late Night

Als er niet snel wat verandert, zal ze worden vervangen. Om de show de zo nodige update te geven besluit ze Molly Patel (Mindy Kaling) aan te nemen als nieuwe schrijver. De rest van de schrijvers voor de show zijn witte mannen, dus het is in ieder geval al een verandering. Alleen heeft Molly maar weinig ervaring met komedie.

Toch bewijst ze zichzelf al snel en weet ze echt iets toe te voegen. De kijkcijfers worden weer beter, maar is het genoeg om Katherine’s carrière te redden? Je ziet het in Late Night.

Mindy Kaling

Mindy Kaling (The office) speelt niet alleen een van de hoofdrollen, ze is ook de schrijver van Late Night. Ze schreef het personage Katherine Newbury speciaal voor Emma Thompson. Kaling kon haar eigen ervaringen gebruiken bij het schrijven van het script. Ze is namelijk een stagiaire geweest bij de talkshow van Conan O’Brien.

Ze is niet het enige castlid van komedieserie The office die stage heeft gelopen bij de show van O’Brien: John Krasinski, Angela Kinsey, en Ellie Kemper hebben dat ook gedaan.

Meer over