Law & order: Special victims unit

Demore Barnes heeft een bijzonder verzoek voor zijn collega's in Law & Order: Special Victims Unit

NET 5 - woensdag 27 maart om 21:25

© NBCUniversal Media, LLC
Wanneer Christian Garland in deze aflevering van Law & Order: Special Victims Unit hoort dat er een lichaam is gevonden, vermoedt hij dat het te maken heeft met een oude zaak waaraan hij heeft gewerkt. Garland vraagt aan hoofdinspecteur Benson of zij het dossier wil heropenen.

Christian Garland (Demore Barnes) keert vanavond terug in Law & Order: Special Victims Unit. Hij heeft een bijzonder verzoek voor hoofdinspecteur Olivia Benson (Mariska Hargitay).

Demore Barnes

Garland wil dat zijn oud-collega een zaak heropent die hem nooit heeft losgelaten. In 2001 zocht hij als jonge agent naar een vermist tienermeisje. Na de aanslagen op de Twin Towers verdween het dossier echter in de la. Bijna een kwarteeuw later is hij vastbesloten om deze cold case alsnog op te lossen. Ondertussen drijft een dubieuze DNA-test een wig tussen Benson en rechercheur Szabo.

Law & Order: Special Victims Unit

Dit jaar viert de eerste spin-off van Law & Order zijn 25e verjaardag. Om dat te vieren, werd het Rockefeller Plaza in New York eerder deze maand twee dagen lang omgedoopt tot Olivia Benson Plaza.

Meer over