Law & order: Special victims unit

Chris Meloni neemt afscheid in seizoensslot Law & Order: Special Victims Unit

RTL 8 - maandag 19 september om 22:15

© NBC
Als Annette Fox tijdens het winkelen wordt doodgeschoten, is de man die terecht moet staan voor haar verkrachting de eerste verdachte. In de laatste aflevering van dit seizoen van Law & Order: Special Victims Unit gaan Stabler en Benson op zoek naar bewijs.

Het lopende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit krijgt deze week een zinderende finale, als het gevaar het politiebureau binnenwandelt.

Law & Order: Special Victims Unit

Rechercheurs Stabler en Benson (Chris Meloni en Mariska Hargitay) onderzoeken de moord op Annette Fox, die tijdens het winkelen met haar dochter Jenna een kogel in haar hoofd krijgt. Ze ontdekken dat Annette slachtoffer was in een verkrachtingszaak en moest getuigen tegen verdachte Luke Ronson. Volgens Jenna kreeg haar moeder al een tijd vreemde telefoontjes. Het blijkt echter nog niet makkelijk om Ronson in verband te brengen met de moord, wat bij Jenna tot grote frustratie leidt. 

Chris Meloni

Deze aflevering is tevens het afscheid van Chris Meloni, die al vanaf de allereerste aflevering de rol van Elliot Stabler speelt.

Meer over