Lease on Love

Rebecca Liddiard moet een ingrijpende keuze maken in Lease on Love

SBS 9 - zaterdag 1 april om 20:00

© RTL
In Lease on Love wordt Poppy verliefd op haar nepverloofde. Dat is niet handig aangezien ze in het echt verloofd is met een ander.

Poppy Evans (Rebecca Liddiard) twijfelt al een tijdje over haar baan. Ze mist de erkenning van haar baas Ingrid die ze al sinds het begin van haar marketingbedrijf trouw is gebleven. Daarnaast staat ze op het punt met haar vriend te verhuizen naar een mooi, modern appartement. Zij ziet het huwelijk met haar vriend Joel (Morgan David Jones) als een logische stap in hun relatie. Poppy ontmoet Milo Asher (Dan Jeannotte) en die biedt Ingrids bedrijf een klus aan, alleen wil hij dat Poppy de campagne voor een make-uplijn leidt, in plaats van Ingrid. 

Lease on Love

Milo heeft een penthouse op het oog dat toevallig ligt in het gebouw waar Poppy gaat samenwonen. Probleem is echter dat de eigenaar van het appartementencomplex geen vrijgezellen toelaat, hij verhuurt liever alleen aan mensen met een stabiele relatie.

Milo biedt Poppy haar een eigen kantoor aan, gesitueerd in zijn gedroomde penthouse. Milo komt met een raar verzoek: hij vraagt Poppy of zij kan doen alsof zij verloofd is met hem.

Of het in Lease on Love niet al ingewikkeld genoeg is, krijgen die twee gevoelens voor elkaar. Maar ja, Poppy is al verloofd.

Rebecca Liddiard

De roots van de Canadese Rebecca Liddiard liggen in de theaterwereld. Ze wisselde theaterrollen af met een parttimebaan als office manager. Haar grote doorbraak kwam toen ze een rol kreeg aangeboden in de miniserie Houdini and Doyle. Inmiddels heeft ze al een aantal hoofdrollen op haar conto mogen schrijven, waaronder die in Lease on Love.

Meer over