Lego Masters

Kandidaten Lego Masters wagen zich aan onderwaterspektakel

RTL 4 - zaterdag 3 september om 20:04

© RTL
Deze week moeten de bouwers uit Lego Masters 2022 een lego-onderwaterwereld maken. Hier krijgen ze tien uur de tijd voor. Ze gebruiken voor deze opdracht zelfs echt water, al moeten ze eerst uitzoeken of lego wel of niet drijft.

De teams die dit jaar meedoen aan Lego Masters zijn pas net bekomen van de spannende eerste opdracht en het afscheid van het eerste team dat naar huis is gestuurd. Maar lang stilzitten zit er dit jaar zeker niet bij. In deze tweede aflevering moeten ze alweer aan de bak. Dit keer krijgen ze tien uur de tijd om een onderwaterwereld te bouwen. En dat is behoorlijk lastig, want niemand, zelfs Brickmaster Esmee niet, kan precies voorspellen of Lego nou wel of niet drijft.

Lego Masters

Het is voor de makers te hopen dat ze deze week meer kijkers trekken. Waar het programma - met een beetje hulp van presentatoren Ruben Nicolai en Kurt Rogiers - voorheen steevast boven de 1 miljoen kijkers wist te trekken, was daar vorige week weinig van te merken. Toen bleef het compleet vernieuwde programma namelijk hangen op 631.000 kijkers (zonder uitgesteld kijken). Het is de vraag of dat aantal nog gaat groeien of nog meer afneemt. 

Meer over