Lego masters Australië

Derde seizoen Lego Masters Australië te zien op RTL5

RTL 5 - zaterdag 4 juni om 18:05

Wie wordt de beste legobouwer van Australië en wint daarmee 100.000 dollar? Acht duo’s laten in het derde seizoen van Lego Masters Australië hun kunsten zien in allerlei uitdagingen. De eerste opdracht: in zeventien uur een bouwwerk maken dat een trein kan tegenhouden.

In het derde seizoen van Lego Masters Australië moeten de nieuwe lading deelnemers weer alle op alles zetten in strijd om 100.000 Australische dollars. In elke aflevering moeten de bouwers een opdracht onder tijdsdruk volbrengen en hun beste beentje voortzetten om indruk te maken op gastheer Blake en Ryan 'Brickman' McNaught.

Lego Masters in Nederland

In Nederland zijn er inmiddels twee seizoenen van de spraakmakende tv-hit geweest, en volgens Ruben Nicolai moet er iets vreemds gebeuren wil er geen derde seizoen komen. "Ik heb nog niet de officiële bevestiging, maar ik kan me niet voorstellen dat we volgend jaar een jaartje overslaan", vertelde hij in mei vorig jaar. "Ik verwacht dan ook zeker een derde seizoen." Wanneer is echter de vraag: Ruben is nu vooral druk met Domino Challenge én de opnames van Ik Weet Er Alles Van

Meer over