Lego Masters

Jamai Loman maakt debuut in gloednieuw seizoen Lego Masters

RTL 4 - zaterdag 27 augustus om 20:01

© RTL
Na twee seizoenen geven voormalig Lego Masters-presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers de sleutels van de studio aan een nieuw presentatieduo: Jamai Loman en de Vlaamse acteur Andy Peelman. De bouwopdrachten blijven als vanouds spectaculair en divers.

RTL 4 heeft Lego Masters flink verbouwd. De afvalrace rond de bekende bouwsteentjes krijgt na twee seizoenen niet alleen een ander presentatieduo, maar ook een nieuwe, vrouwelijke Brickmaster.

Jamai Loman

Ruben Nicolai en Kürt Rogiers geven de sleutels van de studio door aan Jamai Loman en de Vlaamse acteur Andy Peelman. Zij begeleiden de acht kandidatenduo's die de komende weken hun creativiteit en stressbestendigheid moeten tonen.

Lees snel: Dit zijn de kandidaten van Lego Masters 2022 

Lego Masters

Van een rustig begin of een eenvoudige startopdracht is geen sprake. De koppels moeten meteen flink aan de slag met de bouw van een kleurrijke, fantasievolle praalwagen die mee kan rijden in een feestelijke optocht. Tijdens de beoordeling laat de Brickmaster haar autoriteit direct gelden. De lat ligt hoog in deze derde reeks.

Meer over