Lego Masters

Welke duo's halen de halve finale van Lego Masters 2022?

RTL 4 - zaterdag 8 oktober om 20:05

© RTL
De vier overgebleven duo's van Lego Masters doen er alles aan om volgende week in de halve finale te staan. Jamai Loman en Andy Peelman maken zich minder druk. Zij denken in alle rust een filmpje te kunnen kijken, maar dat pakt anders uit.

De studio van Lego Masters is gereserveerd voor de vier teams die tot nu toe het beste hebben gepresteerd. Van alle duo’s die aan de start stonden, zijn Tom & Peter (België), Arne & Sander (NL), Jaap & Matthijs (NL) en Bob & Wouter (NL) nog in de race.

Lego Masters

De halve finale, die volgende week plaatsvindt, lonkt voor de bouwers. Maar zover is het nog niet; eerst moeten ze al hun creativiteit en techniek inzetten voor een nieuwe opdracht. Jamai Loman en Andy Peelman maken zich minder druk. De presentatoren denken in alle rust een filmpje te kunnen kijken, maar dat pakt deze aflevering toch even wat anders uit.

Lego-winkel in Londen

Wie de grootste Lego-winkel ter wereld wil bezoeken, moet in Londen zijn. De vestiging op Leicester Square is in augustus heropend na een grondige renovatie. Hier staat onder meer een typisch Engelse rode dubbeldekkerbus, waar 270.884 steentjes aan te pas zijn gekomen.

Meer over