Lethal Weapon 4

Gaat Danny Glover nu dan echt met pensioen?

Veronica - woensdag 13 januari om 20:30

© Turner
Het politieduo Riggs en Murtaugh krijgt het in Lethal Weapon 4 aan de stok met een stel Aziaten, die in mensensmokkel en vals geld zijn gespecialiseerd.

Het gevatte politieduo Riggs (Mel Gibson) en Murtaugh (Danny Glover) mag ook in dit vierde deel van de Lethal Weapon-reeks weer aan de bak.

Lethal Weapon 4

Dit keer krijgen ze het aan de stok met een stel Aziaten, die in mensensmokkel en vals geld zijn gespecialiseerd. Ook nu staan de maffe Leo (Joe Pesci) en de mooie Lorna (Rene Russo) hen weer bij.

Precies dezelfde formule als in het vorige deel dus, en het werkt nog steeds.

Lethal Weapon 5?

Sinds Lethal Weapon 4 uitkwam in 1998, gaan er al geruchten over een deel 5. Inmiddels zijn we ruim twintig jaar verder en is er nog altijd geen definitieve bevestiging.

Het lijkt er dan ook op dat dit het laatste deel uit de reeks is. Regisseur Richard Donner is al ondertussen 90 jaar, Danny Glover 74, Mel Gibson 65 en Renee Russo tikt de 67 aan.

De kans dat het trio in een eventueel vijfde deel weer flitsende actiescènes te berde brengt, is dus niet zo heel erg groot. En of Lethal Weapon in slow motion werkt is ook nog maar de vraag.

Meer over