Leve boerenliefde

Boer zoekt vrouw op het witte doek

RTL 8 - maandag 31 mei om 20:27

© http://www.rtl.nl
Leve Boerenliefde doet een beetje denken aan de filmversie van Boer zoekt vrouw. Alleen valt in dit geval de presentatrice van het programma voor de boer die zijn erf beschikbaar stelt voor de opnames.

De datingshow 'Leve Boerenliefde' wordt op het erf van boer Jelte (Cas Jansen) opgenomen. De presentatrice van het programma is de populaire Wenda (Tatum Dagelet). Zij en Jelte verschillen als dag en nacht en toch lijkt er tussen hen een bijzondere liefde op te bloeien.

Hoofdrol

Cas Jansen kennen we allemaal nog van zijn rol als Julian in Goede tijden, slechte tijden en natuurlijk als Nemo in All Stars en de film All Stars 2: Old Stars. Na die film dook hij drie keer op als vader Sep in de Mees Kees-films. In diezelfde periode verscheen ook Leve Boerenliefde waarin Cas dus de hoofdrol speelt.

Blik BN'ers

Waar de hoofdrollen voor Cas Jansen en Tatum Dagelet zijn, trok regisseur Steven de Jong een heel blik bekende Nederlanders open voor de andere rollen. Kijkers herkennen onder anderen Dirk Zeelenberg, Jamai Loman en Waldemar Torenstra. Syb van der Ploeg is te zien als rockboer en Erben Wennemars als ijsboer. BN’ers als Gerard Joling, Mike de Boer, Albert Verlinde, Winston Gerschtanowitz en Bram Moszkowicz komen allemaal voorbij als zichzelf.

Meer over